Over mij

Ik ben Ricky Hilhorst, 26 jaar oud. Ik heb de afgelopen paar jaren op verschillende stallen gewerkt als ruiter. In deze tijd heb ik te maken gehad met heel veel verschillende soorten paarden van onbeleerde paarden  tot paarden van het hoogste niveau.

In deze tijd ben ik er achter gekomen dat mijn passie vooral ligt bij het beleren en doorrijden van de jonge paarden, vooral omdat tijdens het beleren het ware karakter van het paard nog heel duidelijk aanwezig is.

Elk paard is anders, vandaar dat ik geen vaste manier van trainen heb. Het leuke hier van is dat ik voor elk paard een eigen en creatieve manier moet bedenken om zo tot een optimaal resultaat te komen. Na het rijden en beleren van zo veel jonge paarden blijft het elke keer weer een leuke uitdaging.

Tijdens mijn opleiding ben ik steeds meer les gaan geven, het geven van lessen is voor mij altijd weer een grote boost aan inspiratie. Ook tijdens het lesgeven merk ik dat elk paard en elke ruiter verschillend is. Van al die verschillende combinaties leer ook ik elke keer weer een hele boel.

Opleidingen

- Hippisch ondernemer niveau 4

- Orun Basisport allround